Kino4ua.com
R

Стрілець

Рік:
Ор. назва:
Shooter
Країна:
США
Режисер:
Антуан Фукуа
Тривалість:
02:04:05
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі уваги сюжету кінокартини знаходиться відставний піхотинець ВМС Америки Боб Лі, який зараз насолоджується спокійним і розміреним життям, після всіх перипетій, що зустрілися за час його служби. Правда, спогади минулого не полишають його. А одного разу до нього звертається за допомогою полковник Джонсон, що просить допомогти у запобіганні майбутнього замаху на життя президента. Глава держави змушений відправитись у три міста, де його всюди можуть чекати небезпека у особі кілера. Герою необхідно ретельно дослідити територію і визначити, скільки разів снайпер може зробити фатальний постріл. Чоловік без особливих зусиль справляється з поставленим завданням і повідомляє своєму наймачеві, що найбільш підходящим місцем для атаки буде Філадельфія. Полковник організовує наряд, що повинен буде перешкодити убивці. Але далі події розгортаються за іншим сценарієм. Чоловіка підставляють, звинувативши його в замаху, під час якого загинув посол однієї африканської країни. Розуміючи всю критичність ситуації, він тікає, і його оголошують в національний розшук. Заручившись підтримкою подруги загиблого товариша, він зализує рани і має намір помститися за зраду. ©Kino4ua Стрілець 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?