Kino4ua.com
PG

Непереможний

Рік:
Ор. назва:
Invincible
Країна:
США
Режисер:
Еріксон Кор
Тривалість:
01:45:15
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф.Многоголосый
Дік Вермейлен, займаючи посаду тренера однієї з професійних команд, вирішив на конкурсній основі відібрати гравців для своєї команди, тому запропонував взяти участь у конкурсі усім, хто любить футбол і хоче в нього грати, незважаючи на те чи грала ця людина раніше, чи є у неї будь-які досягнення у цьому виді спорту. Вінс втратив дружину, стабільний заробіток і вирішив спробувати свого щастя. Адже тепер він працював барменом і не вважав, що за це місце варто боротися. Ось герой і вирішує, що прийшов час проявити свої таланти і стати учасником конкурсу Вермейлен. Можливо, ніхто й не вірив у його успіх, однак Вінсу вдається здивувати всіх своїми відмінними результатами. Так він стає професійним гравцем у футбол. А як далі розвивається його кар’єра, як складається життя, розкаже фільм. ©Kino4ua Непереможний 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ігор
    Ігор
    9 листопада 2022 12:36
    + 0 -
    Хороший фільм!