Kino4ua.com
R

Повернення Бена

Рік:
Ор. назва:
Ben Is Back
Країна:
США
Режисер:
Пітер Хеджес
Тривалість:
01:43:15
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Головним героєм цього фільму є молодий чоловік на ім'я Бен. Деякий час він зовсім не спілкувався зі своїми родичами. Хлопчина звинувачував всіх навколо у своїх нещастях. Але насправді йому варто було б зрозуміти, що всі погані речі, які відбувалися з ним у житті, траплялися з його власної вини. Він перебував на лікуванні у реабілітаційній клініці, а у переддень Різдва вирішив відправитися додому. Втікши з лікувального закладу, Бен приходить додому до матері. Холлі зустрічає сина з розпростертими обіймами, але тільки вона трошки турбується, що син не пройшов лікування повністю. У минулому цей герой спровокував безліч неприємних моментів і проблем для своєї сім'ї. Але, як і будь-яка любляча мати, Холлі хоче вірити, що син змінився, що тепер все буде по-іншому. Але насправді люди не змінюються, все залишається як раніше. Жінка розуміє, що навіть тепер її син може принести великі проблеми. У люблячої матері є всього одна доба, щоб змінити хід речей, змусити сина переосмислити все своє життя. Чи вийде у жінки змінити ситуацію? ©Kino4ua Повернення Бена 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?