Kino4ua.com
PG-13

Аве, Цезар!

Рік:
Ор. назва:
Hail, Caesar!
Країна:
США, Великобританія, Японія
Режисер:
Ітан Коен, Джоел Коен
Тривалість:
01:46:15
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету детективної кінокомедії знаходиться чоловік, який живе у Голлівуді і є відомим режисером. В даний момент головний герой бере участь у зйомках фільму, що розповідає про Юлія Цезаря. Він упевнений, що все пройде якнайкраще, але в один з днів відбувається подія, яка перевертає все з ніг на голову. Виконавець головної ролі безслідно зникає, і дружина, і близькі друзі не знають, де він знаходиться. Продюсер впадає у відчай, адже без цієї людини зйомки фільму доведеться призупинити, бо більше жоден актор не зможе впоратися з такою складною роллю. Щоб виправити цю неприємну ситуацію, головний герой звертається за допомогою до детектива, здатного знайти навіть голку в стозі сіна за дуже короткий термін. Чоловік кидається на пошуки актора, але навіть не підозрює, до яких неймовірним наслідків це призведе. А в цей час продюсер намагається знайти гідну заміну недбайливому акторові. Він знає, що рано чи пізно той повернеться, але не хоче ризикувати своєю кар'єрою. Так чим же закінчиться ця неймовірна історія? Невже детектив так і не зможе відшукати Цезаря? Куди подівся головний герой? Невже він просто вирішив відмовитися від зйомок, або ж чоловік потрапив в серйозні неприємності? ©Kino4ua Аве, Цезар! 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?