Kino4ua.com
R

Сенсація

Коли у 2016 році телеведуча Гретхен Карлсон подала до суду заяву на генерального директора каналу Fox News і одного з найвпливовіших людей медіасвіту Роджера Айлза, звинувативши його у сексуальних домаганнях, ніхто не міг і подумати, що буде далі. За прикладом Гретхен, її колега Мегін Келлі виступила з власною викривальною історією, а за нею – безліч інших жінок, чиї одкровення спровокували скандал, який назавжди змінив світ. Нарешті почали відкриватися таємниці, які довгий час приховувалися жінками, які просто боялися говорити правду. Усе це стало справжньою сенсацією, до якої багато хто просто не був готовий. Що довелось пережити жінкам, які набралися сміливості і вголос розповіли про ті неприємні, огидні події? І що сталось зі звинуваченим чоловіком? ©Kino4ua Сенсація 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?