Kino4ua.com
PG-13

Ігри влади

Рік:
Ор. назва:
State of Play
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Кевин Макдональд
Тривалість:
02:07:12
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Скандально відомий журналіст Кел Маккефрі завжди привертав увагу громадськості до своїх статей. Хлопцеві подобалося приміряти на себе образ детектива, щоб розгадати чергову незаконну оборудку нечесного політика і вивести негідника на чисту воду. Одного разу чоловік дізнається про те, що у його близького друга, конгресмена Коллінза, трапилася страшна неприємність. За загадкових обставин загинула Соня Бейкер, цінний співробітник його кабінету. Природно, високопоставленому чиновнику не потрібно з'ясувати, хто посмів так жорстоко обійтися з молодою дівчиною, яка ще й була його таємною коханкою. Допомогти товаришеві розібратися з цією справою береться Кел, не уявляючи, до яких серйозних наслідків це може призвести. Спритному репортерові вдається вийти на досить впливових особистостей, що плетуть змову проти своєї ж країни. Корупційні оборудки, шантаж, навіть замовні вбивства для них дрібниці. Люди, які володіють значними капіталами, дуже не люблять, коли сторонні вискочки цікавляться їхніми справами, тому містеру Маккефрі доведеться проявити винахідливість, щоб зібрати докази проти винних, не загинувши при цьому. ©Kino4ua Ігри влади 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?