Kino4ua.com
480p
PG-13

Комісар Мегре (1 - 14 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Maigret
Країна:
Франція, Бельгія, Швейцарія, Чехословаччина
Режисер:
Клод Горетта, Серж Лерой, Бертран Ван Еффантер
Тривалість:
01:04:14
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Enter Film
Знайомтеся, це Жюль Мегре - найвідоміший в світі детектив з трубкою. Він здатний розкрити навіть самий заплутаний злочин, лиходії самі схиляються перед його талантом, адже він знаходить їх простіше, ніж прокинутися і відкрити очі! Спостерігаючи за його діями, відірватися практично не можливо.

В даному французькому чудовому атмосферному серіалі за романами Жоржа Сіменона є абсолютно все - фірмові загадки, автори яких ведуть прихований спосіб життя, а розгадує ці таємниці відмінний детектив у виконанні чудового Бруно Кремера, який немов народився саме для цієї ролі!

Мегре - всесвітньо відомий детектив, адже по роботі йому доводилося не раз виїжджати навіть за межі Європи! ©Kino4ua Комісар Мегре (1 - 14 сезон) 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?