Kino4ua.com
480p
R

Схильність (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bent
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тед Куілл
Тривалість:
00:21:55
Переклад:
Українська мова Україна | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Showjet
Перший сезон багатообіцяючого комедійного серіалу "Схильність" розповість про долю матері-одиначки, яка намагається з усіх сил бути щасливою, але, на жаль, виявляється заручницею ситуації. Головна героїня скута в діях і завжди намагається триматися подалі від інших людей, приділяючи більше часу вихованню своєї дитини. Правда, при цьому жінка сподівається на краще майбутнє: вона як і раніше виглядає молодо, сексуально і досить амбітно, що привертає увагу багатьох оточуючих чоловіків. Ось тепер героїню пов'язують відносини з підрядником, який робить ремонт на кухні в будинку жінки. До чого приведе їх спілкування? ©Kino4ua Схильність (1 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?