Kino4ua.com
G

Астерікс і Клеопатра

Рік:
Ор. назва:
Astérix et Cléopâtre
Країна:
Франція, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Рене Ґосінні, Лі Пайан, Альбер Удерзо
Тривалість:
01:12:20
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Перед нами казково красивий Єгипет, яким править найвродливіша Клеопатра. Ніхто не має права сказати криве слово на адресу цариці і її держави, навіть Цезар, і тим не менше він посмів. Його слова, що єгиптяни завжди залишаться рабами, викликали хвилю гніву в душі Клеопатри і вона вирішила довести зворотне. Так, так, вона доведе знахабнілому імператору і втре йому ніс. Тільки в цій справі їй потрібні помічники, і вони у неї є. Архітектор, ось хто повинен зайнятися проблемою. У разі успіху, Едіфіса обдарують золотом, в разі провалу, його зжеруть крокодили. Але сам він не впорається, йому потрібно вирушати до чарівника за допомогою, без нього не обійтися.
Гетафікс обіцяв допомогти ...
Ось тут-то і починаються пригоди друїда Починикса зі своїми вірними друзями - Астеріксом і Обеліксом. Як за три місяці побудувати палац? А побудувати потрібно в будь-якому випадку, інакше архітектора чекає смерть. Мабуть без чарівництва і зілля не обійтися ...
В мультфільмі є все, гумор, фантазії, які плавно переходять в реальність, і навіть любов. Якщо зовсім по-простому, по мультячому, то посперечалися цариця Клеопатра з Цезарем, що за три місяці зведе палац незрівнянної краси, а як все це буде відбуватися, хто знає ... ©Kino4ua Астерікс і Клеопатра 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?