Kino4ua.com
PG-13

Наруто 8: Кривава в’язниця

Рік:
Ор. назва:
Naruto: Shippuuden Movie 8 - Blood Prison
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Масахіко Мурата
Тривалість:
01:38:54
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Анімаційний фільм «Наруто 8: Кривава в'язниця» - чергова історія про пригоди сміливого і відважного Наруто Узумакі. У восьмий частини хлопчині доведеться подолати нелегкі випробування: він потрапляє до в'язниці за вбивство кількох сінобі і замах на Райкаге. Керуючий «Кривавої в'язниці» Муі володіє унікальною технікою позбавлення в'язнів свободи, при цьому він забирає їх сили. Але Наруто не звик так просто здаватися і все ще намагається будь-якими способами довести свою невинність. Скоро він дізнається, що існує загадковий ящик, який здатний виконувати будь-які бажання свого господаря. Можливо, саме ця дрібниця якось пов'язана зі страшною історією, що трапилася з Наруто. Дістати чарівний ящик прагнуть багато хто, але Наруто він потрібніше - можливо тільки з його допомогою він може отримати шанс на звільнення з в'язниці. ©Kino4ua Наруто 8: Кривава в’язниця 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?