Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Наруто 7: Загублена вежа / Наруто 7: Загублена Башта

Рік:
Ор. назва:
Gekijouban Naruto Shippuuden: Za rosuto tawâ / Naruto Shippuden the Movie: The Lost Tower
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Масахіко Мурата
Тривалість:
01:25:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AniMira
Переклад:
Російською - Оригінал
Кількість серій наближається до позначки в чотири сотні, а популярність проекту не падає, а скоріше навпаки - невпинно зростає. А в якості альтернативи творці ще й встигають ставити повнометражні мультфільми. «Загублена вежа» - це вже сьомий повнометражний фільм про пригоди відважного Наруто. Всі любителі аніме і шанувальники мультсеріалу просто зобов'язані подивитися цю картину. На цей раз Наруто належить виконати важку, практично нездійсненну, місію. Йому потрібно відшукати і захопити Мукадо, який колись був шпигуном Сосурі. Справа ускладнена тим, що Мукадо пропав без вісті. Але Наруто переконаний, що це не так. Знаючи, що він обов'язково знайде горезвісного шпигуна, герой вирушає в долину Оурен, де і зустрічає Мукадо. В цей час шпигун зайнятий пошуками джерела могутньої сили, здатної змінити порядок речей у світі. ©Kino4ua Наруто 7: Загублена вежа / Наруто 7: Загублена Башта 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?