Kino4ua.com
PG-13

Наруто Ураганні Хроніки Фільм 3: Спадкоємці Волі Вогню

Рік:
Ор. назва:
Naruto Shippuden The Movie 3: The Inheritors of Will of Fire
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Масахіко Мурата
Тривалість:
01:35:41
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Любительський, одноголосий
Аніме «Наруто 6 / Наруто Ураганні Хроніки Фільм 3: Спадкоємці Волі Вогню» є продовженням серії японських анімаційних фільмів про пригоди Наруто, перший з яких вийшов на екрани в 2002 році. У сюжеті шостого фільму розповідається про те, як держави Сінобі, а саме Трави, Хмари, Каменя, Піску і Листя, опиняються на межі нової світової війни. Причина в тому, що чотири з них спіткала біда: з прихованих сіл почали зникати сінобі, які володіють унікальними здібностями. І лише одне село Листя залишилася недоторканим. Це викликало підозри у інших націй, і вони зажадали негайно надати їм винуватця, в іншому випадку село Листя буде знищене. Сліди зниклих сінобі дуже скоро призводять розвідників Конохи на гору Сумісен, однак часу для з'ясування істини зовсім немає. Щоб врятувати від знищення село і не допустити війну, відважний Гатаке Какаші готовий пожертвувати собою, але єдиний учень сенсея, добрий хлопчина Наруто не згоден з таким рішенням ... ©Kino4ua Наруто Ураганні Хроніки Фільм 3: Спадкоємці Волі Вогню 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?