Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Наруто: Ураганні Хроніки Фільм

Рік:
Ор. назва:
Naruto Shippuden The Movie
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Камегакі Хадзіме
Тривалість:
01:34:50
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Коли на волю потрапляє демон, якого тримали в ув'язненні багато років, то перше, що він захоче зробити - позбавити людей можливості закрити його знову. Людству відомо, що тільки одна людина на це здатна. І саме тому на допомогу такій людині відправляють найдосвідченіших захисників: Неджи, Наруто, Сакуру Лі і решту команди. Здавалося б, немає нічого небезпечнішого, і команда повинна побоюватися тільки демона. Але найбільший страх викликає у них Шион, жінка, яку вони прийшли захищати. Її можливість заточити демона - не єдине, що вона вміє. Бачити майбутнє людини, зуміти розглянути в ньому те, що ніхто не бачить, та й він сам може не помічати за собою - таку здатність навряд чи можна назвати талантом. ©Kino4ua Наруто: Ураганні Хроніки Фільм 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Сенсей
    Сенсей
    22 вересня 2021 19:32
    + 0 -
    Мені здається, що в українських субтитрах бракує перекладу до яких фраз :/