Kino4ua.com
R

Операція «Колібрі»

Рік:
Ор. назва:
The Hummingbird Project
Країна:
Канада, Бельгія
Режисер:
Кім Нґуйєн
Тривалість:
01:50:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDRezka
Вінсент Зеленський придумав геніальну ідею, яка дозволить заробити сотні мільйонів доларів. Він переконує свого двоюрідного брата - комп'ютерного генія Антона, - що вони обидва повинні кинути роботу в високотехнологічній фінансовій компанії, керованої жорстокою Євою Торрес, і втілити ідею в життя. Ідея зводиться до прокладання оптоволоконного кабелю під землею прямо від Канзасу до Уолл-Стріт. Такий підхід дозволить отримати інформацію про фондовий ринок на мілісекунди раніше решти світу. Одна мілісекунда в даному випадку означає тисячі успішно закритих операцій щодня! Але не обходиться без перешкод - кабель необхідно прокладати по прямій лінії, що пролягає не лише через території багатьох фермерів, а й через болота і навіть гірську гряду! До того ж Антон не до кінця вирішив важливу технічну проблему передачі котирувань, яка може поставити всю справу героїв фільму під загрозу! ©Kino4ua Операція «Колібрі» 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?