Kino4ua.com
PG-13

Армагеддон

Рік:
Ор. назва:
Armageddon
Країна:
США
Режисер:
Майкл Бей
Тривалість:
02:24:05
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Над людством знову нависла смертельна загроза. В небі з'являється метеорит, який повинен мати справу з блакитною планетою у найближчий час. Лічені дні залишаються до того моменту, коли настане Армагеддон, і все навколо зануриться в хаос. Люди прекрасно знають, що вони не зможуть врятувати свої життя, тому впадають в паніку і відчай. Здається, це кінець світу, і вже ніщо не зможе врятувати представників людської раси, однак вчені та інші відважні люди не залишають надію на порятунок. У центрі сюжету знаходяться відважні чоловіки і жінка, які приймають рішення об'єднати зусилля, щоб протистояти загрозі. Вони знають, що протистояти метеориту неможливо, але вони вирішують скористатися всіма винаходами людства, щоб спробувати запобігти катастрофі. Їм не тільки потрібно знайти спосіб відмінити кінець світу, а й встигнути зробити це буквально за кілька днів. Незважаючи на всі труднощі, відчайдушні люди не будуть схиляти голови під ударами долі і зроблять все можливе, щоб досягти поставленої мети. Вони кидають виклик силам природи, але навіть не підозрюють, що таке протистояння може виявитися для них смертельним. ©Kino4ua Армагеддон 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?