Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Обіцяти - ще не одружитись

Рік:
Ор. назва:
He's Just Not That Into You
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Кен Куопіс
Тривалість:
02:09:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Долі декількох молодих людей переплітаються воєдино. Всі вони проживають у Балтіморі. Об'єднує їх лише бажання – швидше знайти другу половинку, з якою можна проводити довгі ночі, мріяти про майбутнє і, звичайно ж, прожити щасливо залишок життя. Наприклад, симпатична панночка Джі-Джі відчайдушно чіпляється за будь-якого хлопця, який запросив її на романтичну вечерю, але кожен раз розчаровується. Черговий кавалер не передзвонює на ранок. Цілеспрямована дівчина, трохи поридавши на самоті, завзято шукає нового залицяльника. У Бет своя біда. Вона красива, успішна жінка, яка мріє про шикарне весілля, діточок, але її хлопець Ніл абсолютно не рветься під вінець. Мало того, він постійно ухиляється від відповіді, чим дратує бізнес-леді. Їй здається, прийшла пора розірвати тривалі відносини. Випадок звів красуню Анну з чудовим, турботливим чоловіком Беном. Зіткнувшись в супермаркеті, між випадковими покупцями миттєво пробігла іскра взаємної симпатії. Дівчина чекала, що чоловік запросить її на побачення, але він одружений… ©Kino4ua Обіцяти - ще не одружитись 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?