Kino4ua.com
PG-13

Слова

Рік:
Ор. назва:
The Words
Країна:
США
Режисер:
Брайан Клагман, Лі Стернтал
Тривалість:
01:43:12
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Немає у світі випробування важчого, ніж слава. Воно виявляє усі таємниці людської душі і вимагає до себе підвищеної уваги. Рорі Дженсен намагається прогодувати себе літературною працею, але повна відсутність таланту змушує його терпіти невдачі на цьому поприщі. Він живе у Брукліні разом з красунею-дружиною і ніяк не може почати гідно заробляти. Чим більше він пише – тим частіше його опуси відкидають. Замість того, щоб знайти собі інше заняття, він вирішує обдурити долю і краде чужий рукопис. Спокійно здає його у видавництво і вихід книги робить його неймовірно знаменитим. Гроші, популярність, інтерв'ю популярним виданням змушують його забути про свій вчинок. Він вважає свої дії виправданими і насолоджується загальною увагою. Але за все в цьому світі треба платити. Одного разу до нього приходить справжній автор бестселера. Він просто хоче пояснити, що мав на увазі цим твором і про що міркував у процесі написання. Противник не вимагає грошей, але Рорі впадає в паніку і починає шукати вихід з ситуації, що склалася. Він не може відмовитися від визнання і зробить все, щоб приховати правду. Хлопець здатний на все заради розкішного існування. ©Kino4ua Слова 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?