Kino4ua.com
R

Останнє кохання на Землі

Рік:
Ор. назва:
Perfect Sense
Країна:
Великобританія, Швеція, Данія, Ірландія
Режисер:
Девід Маккензі
Тривалість:
01:28:20
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Події цього фільму починаються з того, що по всій Європі прокочується хвиля спалахів досить небезпечного і невідомого вірусу. Загадкова епідемія, спалахи якої спочатку фіксуються в Англії, а потім і по всій західній Європі, поступово вражає всю земну кулю. Симптомами цього захворювання є втрата почуттів – люди з нез'ясованих причин починають втрачати зір, нюх, слух... Кожен, хто підхопить інфекцію, починає втрачати одне з п'яти почуттів або кілька одразу. Молода дівчина Сьюзен, лікар-епідеміолог, відчайдушно намагається знайти засіб проти нової інфекції. Вона розумна, дуже уважна і захоплена роботою. Молодий чоловік на ім'я Майкл працює шеф-кухарем у невеликому ресторанчику, парадний вхід якого виходить прямо на вікна квартири дівчини. Хлопець завжди веселий, любить пожартувати і дуже привабливий. Одного разу зустрівшись, ці двоє молодих людей починають відчувати одне до одного непереборну тягу і симпатію. І поступово їх почуття починають переростати в любов. Боячись і дуже емоційно переживаючи, що хтось з них неминуче незабаром захворіє, закохані дуже тонко і щиро прив'язуються один до одного. І нехай на їхніх очах руйнується цілий світ, у цей момент їм здається, що ніщо не може зруйнувати їх любов і бажання бути разом. ©Kino4ua Останнє кохання на Землі 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?