Kino4ua.com
PG

Зак Шторм (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Zak Storm
Країна:
США, Франція, Південна Корея, Індонезія
Режисер:
Філіп Гуінн
Тривалість:
00:23:54
Переклад:
Українська мова ПлюсПлюс | Професійний дубльований
Головний герой мультсеріалу - дивовижний підліток Зак, який захоплюється серфінгом. Хлопчина має наполегливий і впертий характер, що дозволяє йому домагатися великих успіхів в хобі. Одного разу він пішов на ризик під час змагання серферів і заплив прямо в Бермудський трикутник. Зак знав, що це місце небезпечно, проте розумів, що тільки такі шалені ідеї можуть принести йому успіх. Несподівано герой опинився в аномальній зоні, яка подарувала тому чарівний меч. Таємничий артефакт мав унікальні властивості і дозволяв вершити правосуддя на морях. Попереду хлопчика чекають справжні пригоди, в ході яких йому належить врятувати світ! ©Kino4ua Зак Шторм (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?