Kino4ua.com
480p
PG

Підлітки мутанти черепашки ніндзя (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Teenage Mutant Ninja Turtles
Країна:
США
Режисер:
Йошікатсу Касаі, Білл Вульф, Тоні Лав
Тривалість:
00:25:54
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Російською - Оригінал
На вулицях Нью-Йорка стало неспокійно: набирає обертів підліткова злочинність. Ейпріл О'Ніл - співробітниця головного каналу новин - робить репортаж, розповідаючи глядачам про кримінальні заворушення в місті, але зйомки перериває група панків. Розлючені підлітки жадають крові, і Ейпріл змушена бігти. Впавши в каналізаційний люк, журналістка, однак, не відбилася від переслідувачів - панки кинулися за нею. Тоді на допомогу О'Ніл прийшли дивні істоти - чотири черепахи заввишки з людину. Бідолаха Ейпріл від пережитого шоку втратила свідомість, а прийшовши до тями, познайомилася з цими дивними створіннями ближче. Виявилося, що рятівники репортера - черепашки мутанти ніндзя, які живуть в каналізації. Разом зі Сплінтером - їх наставником - вони обладнали тут секретний штаб. Сам Сплинтер - гігантський щур, в минулому - людина, глава японського клану ніндзя по імені Хамато Йоші. Будучи вигнаним з клану своїм найлютішим ворогом і заздрісником Ороки Саки, Хаматов виявився в каналізації, куди незабаром потрапив таємничий мутаген - речовина, що перетворила його в пацюка, а маленьких черепашок з акваріума - у величезних істот. Прийнявши свою долю, Йоші взяв собі нове ім'я Сплінтера, а черепашки стали його підопічними. Майстер навчив їх бойовим мистецтвам і дав своїм вихованцям красиві імена на честь великих творців часів Ренесансу.
У 1-му сезоні, після знайомства О'Ніл з незвичайною командою з каналізації, починаються їх дивовижні пригоди. Черепашки знаходять Шреддера - так тепер звуть Ороки Саки - і між ними зав'язується війна. ©Kino4ua Підлітки мутанти черепашки ніндзя (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон) 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антуан
    Антуан
    26 вересня 2021 19:35
    + 0 -
    У цьому мультсеріалі Черепашки Ніндзя 12 серія 3 сезону Атака Біг Макка не озвучена українським закадровим перекладом.