Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Бетмен майбутнього (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Batman Beyond
Країна:
США
Режисер:
Майкл Коген
Тривалість:
00:21:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Стільки довгих десятиліть Брюс Уейн віддав тому, щоб ховатися під маскою Бетмена, захищаючи при цьому всіх жителів Готем-сіті від нападок на них Сил Зла. Минуло вже півстоліття ... Пристарілий Брюс вирішив, нарешті, піти на свій цілком заслужений відпочинок. Але на чиї ж тепер плечі ляже настільки важкий тягар з нещадними лиходіями? Адже тепер вони впевнені в тому, що їх не зупинити, тому зосередили всі свої зловісні плани навколо міста ... Але таємницю, яку Уейн зберігав довгі роки, пощастило дізнатися відважному і сильному юнакові Террі Макгіннісу. Він убрався в доленосний плащ, і кинув свій безпринципний виклик всім злочинцям. Саме йому тепер довелося стати новою надією всього Готем-сіті. ©Kino4ua Бетмен майбутнього (1, 2, 3 сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?