Kino4ua.com
G

Непереможний Спайдермен (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Spider-Man Unlimited
Країна:
США, Канада
Режисер:
Аві Арад, Вілл Меньо
Тривалість:
00:20:24
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - РенТВ
«Непереможний Спайдермен» - мультфільм в черговий раз дає можливість глядачеві зустрітися з улюбленим супергероєм - Пітером Паркером, який бореться зі злом в образі Людини-Павука. На цей раз він намагається зупинити запуск ракети, спрямовану на Анти-Землю - планету з паралельної реальності: Спайдермен виявив, що на космічному кораблі, пілотованому капітаном Джоном Джеймсоном, сховалися Веном і Карнаж - найлютіші вороги супергероя.

На жаль, запобігти старт не вдається, і контакт з Джеймсоном втрачається. Люди звинувачують у трагедії Спайдермена, і тому не залишається нічого іншого, окрім як інсценувати свою загибель у пожежі, надіти спеціальний костюм, розроблений Рідом Річардом, одним з членів Фантастичної Четвірки, і відправитися на Анти-Землю, щоб розібратися в ситуації, що склалася.

На місці Людина-Павук виявляє, що Джон Джеймсон не загинув, а став борцем опору Анти-Землі: як виявилося, планета з паралельного світу населена розумними істотами, які майже не відрізняються від людей. Капітан не збирається повертатися додому, поки жителі Анти-Землі не будуть звільнені від влади підступного Вищого Розуму. Звичайно ж, Спайдермен не може залишитися осторонь від несправедливості, і приймає рішення допомогти опору в цій боротьбі. ©Kino4ua Непереможний Спайдермен (1 сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?