Kino4ua.com
NC-17

Дикий серцем / Дикі серцем

Рік:
Ор. назва:
Wild at Heart
Країна:
США
Режисер:
Девід Лінч
Тривалість:
02:05:01
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Фільм Девіда Лінча, події в якому розгортаються навколо закоханої пари - Сейлора у виконанні Ніколаса Кейджа і Лули, яку грає Лора Дерн. Сейлор недавно вийшов з в'язниці, куди його фактично посадила мати Лули, Маріетта. Однак її плани розлучити закохану пару провалилися: після звільнення Сейлор і Лула знову разом, але на цей раз - в бігах. Тоді вона звертається за допомогою до Джонні, своєму залицяльникові і за сумісництвом - приватного детектива, і просить його повернути Лулу. Джонні провалює завдання. Доведена до сказу, Маріетта вирішується на крайній крок: раз і назавжди прибрати Сейлора з дороги, щоб він більше ніколи не наближався до її дочки. ©Kino4ua Дикий серцем / Дикі серцем 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?