Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Антихрист

Рік:
Ор. назва:
Antichrist
Країна:
Данія, Німеччина, Франція, Швеція, Італія, Польща
Режисер:
Ларс фон Трієр
Тривалість:
01:48:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Дитині завжди необхідно приділяти всю свою увагу. Під час занять любов'ю чоловік і дружина не помічають, як їх син Нік у віці двох років забрався на підвіконня і випав з вікна. Після поховальної церемонії мати майже повністю втратила розум. Через місяць після непритомного стану чоловік вирішує забрати жінку з клініки і почати власне лікування. Він займає посаду психотерапевта і впевнений, що його методики ефективні. З цієї причини деякі з них він застосовує на своїй дружині. Однак все їхнє спілкування закінчується тільки інтимним контактом, після чого чоловік перевозить жінку в їх заміську резиденцію, в якій вона багато часу проводила з сином, поки закінчувала написання дисертації. Саме цей будинок, що носить назву Едем, повинен надати допомогу родині впоратися з гіркотою втрати. Але починають відбуватися дивні події. Чоловік дізнається все більше інформації про власну дружину, і це починає його лякати. Проходить час, їх стосунки змінюються, наближаючи до неминучого фіналу. Що до цього часу так ретельно приховувала від нього дружина? ©Kino4ua Антихрист 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?