Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Книга Генрі

Рік:
Ор. назва:
The Book of Henry
Країна:
США
Режисер:
Колін Треворроу
Тривалість:
01:45:20
Переклад:
Українська мова Професійний багатоголосий закадровий | CINE+
Переклад:
Original English Оригінал
Сьюзен – звичайна жінка, вона працює в маленькій забігайлівці, щоб забезпечувати своїх дітей. У неї двоє синів, Пітер і Генрі. Хлопчики хоч і є братами, але мають абсолютно різний характер. Молодший Піт схильний до ігор і дитячих пустощів. Але його одинадцятирічний старший брат Генрі серйозно замислюється над тим, як він може допомогти своїй мамі. Своїми силами дитина намагається зробити життя сім'ї краще. Він допомагає Сьюзен розрахувати навіть бюджет сім'ї. Одного разу в його клас переходить новенька дівчинка на ім'я Крістіна. Генрі і нова однокласниця починають спілкуватися, і хлопчик робить висновок про те, що його нова знайома зазнає домашнього насильства. Її вітчим – детектив місцевої поліції, тому громадськість вважає його порядною людиною. Сьюзен дізнається про здогадки сини і звертається до органів правопорядку, але це не дає результату. Її історії ніхто не вірить, і жінка змушена відступити. Але Генрі придумав якийсь план, як можна допомогти Крістіні, і Сьюзен доведеться повністю довіритися своїй дитині. ©Kino4ua Книга Генрі 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?