Kino4ua.com
PG-13

Нові пригоди мисливців за привидами (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Extreme Ghostbusters
Країна:
США
Режисер:
Річард Рейніс
Тривалість:
00:21:54
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Кого тільки не побачиш у нічному Нью-Йорку ... Запізнілих перехожих, закохані парочки, багато машин, що від'їжджають від ресторанів і кінотеатрів, останніх пасажирів метро, - життя великого міста ні на хвилину не зупиняється. Але потрібно бути вкрай обережним в нічний час - місто наводнюють істоти, кожна з яких значно потужніша за вуличної банди хуліганів.

Так, звичайно мова йде про привидів! Серед них практично немає таких же милих і не ворожих привидів як Каспер! У Нью-Йорку такі створіння - це могутні монстри, іноді виростають до розмірів будівель, що змінюють свою форму, просочуючись крізь стіни і крушать все навколо. При цьому звичайними засоби не впоратися з ними: ніякій танк, автомат або гранатомет не зупинить привида.

Відомий вчений Ігон Спенглер все своє життя присвятив привидам і всьому потойбічному. Він зробив масу найважливіших наукових відкриттів, довівши, що всі привиди поширюють ектоплазмене випромінювання, за якими їх можна знайти. На основі цієї теорії були створені спеціальні детектори і бластери, які справляються з істотами. І Ігон Спенглер створив перший в світі загін мисливців за привидами, що складається з кращих учнів вченого, і став біля них на чолі, координуючи хлопців на нові завдання. ©Kino4ua Нові пригоди мисливців за привидами (1 сезон) 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?