Kino4ua.com
PG-13

Нові пригоди Бетмена (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The New Batman Adventures
Країна:
США
Режисер:
Бут Лукич, Дан Ріба, Керт Геда
Тривалість:
00:21:24
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Пригоди Бетмена тривають. Готем як і раніше в небезпеці, адже в цьому прекрасному місті море негідників. Поселення, яке відрізняється похмурістю і сірістю, кишить представниками кримінальних угруповань, які не залишають шансів охоронцям правопорядку, адже часом вирішують за них важливі організаційні питання. Благо, серед людей знаходяться ті, хто готовий кинути виклик негідникам. Ми виявляємося поруч зі справжнім супергероєм Бетменом, а також його вірними товаришами з Бетгьорл і Робіном. Разом вони очистять Готем від лиходіїв і зроблять цей світ трішечки кращим. Приємного перегляду. ©Kino4ua Нові пригоди Бетмена (1, 2 сезон) 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?