Kino4ua.com
PG

Чорний пірат / Чорний Корсар (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Black Corsair
Країна:
Італія
Режисер:
Кім Джан Ок
Актори:
Тривалість:
00:24:54
Переклад:
Українська мова Малятко | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф.Многоголосый
Пропонуємо вашій увазі один з найпопулярніших мультсеріалів дев'яносто восьмого року випуску. Історія розповідає про життя і подорожі благородного Чорного Пірата, який давним давно шукає в Карибському морі свого старого ворога. Цьому негіднику була обіцяна помста! Чорний Пірат із серії в серію потрапляє в ряд неприємностей. Однак битви, облави, абордаж і інші звичайні морські пригоди - це звичайна справа! Чорний Пірат завжди заручається підтримкою своїх друзів, тому йому не страшно виходити у відкрите море на самотньому кораблі. До того ж лиходій з'являється на горизонті, а це значить, що настав час для нанесення вирішального удару! ©Kino4ua Чорний пірат / Чорний Корсар (1 сезон) 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?