Kino4ua.com
G

Каспер (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Casper
Країна:
США
Режисер:
Шон Хоган, Алекс Борстейн
Тривалість:
00:20:54
Переклад:
Українська мова K1 | Багатоголосий закадровий
Каспер дуже доброзичливий, адже інакше б його всі боялися. Він - привид, який завжди намагається допомогти у важкій ситуації. Так, його дядьки обожнюють лякати людей і влаштовувати балагани. Правда, Каспер встигає виправляти всі косяки своїх горе-родичів. До того ж у маленького привиду вже є друзі серед людей. Проект "Каспер, який живе під дахом" є прямим продовженням відомого фільму, що вийшов в тисяча дев'ятсот дев'яносто п'ятому році. Це переосмислення оригінального мультсеріалу, який побачив світ у середині двадцятого століття. Приємного перегляду всім шанувальникам класичної анімації. ©Kino4ua Каспер (1, 2, 3, 4 сезон) 1996, 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?