Kino4ua.com
R

Несамовитий

Рік:
Ор. назва:
Frantic
Країна:
США, Франція
Режисер:
Роман Поланскі
Тривалість:
01:59:51
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Варто було тільки один раз побувати в неповторному Парижі під час медового місяця і він справив на Річарда і Сондри Уолкер незабутнє враження. Але ось їх мрія збулася вони знову в Парижі, в своєму улюбленому місті. Вони хочуть згадати свої молоді роки, коли їх життя разом ще тільки починалася і все було ще попереду. Зупинившись в готелі і збираючись трохи відпочити, Річард йде у ванну кімнату. Однак після повернення з ванною він розуміє, що дружина пропала з номера. Куди вона могла пропасти він не має ні найменшого уявлення. Та й куди могла піти жінка не знає, ні міста, ні мови. Річард Уолкер починає пошуки дружини. Однак вони марні. Нещасний доктор бігає по всьому місту намагаючись знайти кохану дружину, але це ні до чого не призводить. До того ж, Річард не знає мову і ніхто йому не в силах допомогти, крім однієї людини. ©Kino4ua Несамовитий 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?