Kino4ua.com
PG

Дика сімейка Торнберрі (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Wild Thornberrys
Країна:
США
Режисер:
Кеті Малкасян, Джефф МакГрат
Тривалість:
00:23:21
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий
Повнометражна мультиплікаційна картина про пригоди сім'ї, що має прізвище Торнберрі, які здійснюють подорожі по всій земній планеті. І ось вони приймають рішення відвідати Африку для зйомки документальної картини про красу африканської природи і диких тварин. Вони мають фургон, в якому вони проживають і все необхідне знімальне обладнання. Елізі всього дванадцять років. Вона в Африці знайомляться із загадковим шаманом, який наділив її можливістю розуміти диких тварин і розмовляти з ними. Але, для того, щоб зберегти цю чарівну якість, про нього розголошувати всім категорично заборонено, і дівчині необхідно зберігати даний секрет. ©Kino4ua Дика сімейка Торнберрі (1, 2, 3 сезон) 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?