Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Зоряні війни: Рух опору (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Star Wars: Resistance
Країна:
США
Режисер:
Емі Бет Хрістенсон
Тривалість:
00:22:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
«Пробудження сили» - найважливіша частина в історії "Зоряних воєн", однак вона описує далеко не всі події, що відбуваються в розвиненому конфлікті. Хто б міг подумати, що не менше значимими виявляться дії в проекті "Рух опору", сюжет якого перенесе нас на кілька років до того, що відбувається в сьомий частині оригінальної історії. Лінійка фільмів "Зоряні війни" веде найцікавішу розповідь, а регулярні відгалуження доповнюють всесвіт. У цьому проекті в центрі уваги виявиться молодий представник Опору Каз, який відправляється на шпигунство до Першого Ордену. ©Kino4ua Зоряні війни: Рух опору (1, 2 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?