Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Гей, Арнольде! (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hey Arnold!
Країна:
США
Режисер:
Крейг Бартлет
Тривалість:
00:24:52
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Життя підлітка наповнена неймовірними з першого погляду подіями. Кожен день він дізнається щось нове і намагається розважитися під стать своєму віку. А якщо в його компанії є такі ж легкі на подвиги друзі, то життя не просто вдалося, а склалося пречудовим чином.
Арнольд продовжує вплутуватися в силу-силенну цікавих пригод, і завжди вони завершуються неймовірними веселощами від пережитого. Навіть прогулянка по кладовищу не така страшна з друзями, адже ними рухає тяга до нових відкриттів. Але не все так просто. Не можна забувати і про інших друзів, інакше ревнива Хельга покаже всім, як не брати її з собою.
Вона ще не раз дасть про себе знати своєю присутністю, і всієї цієї шумливою купці друзів буде непереливки. ©Kino4ua Гей, Арнольде! (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?