Kino4ua.com
PG

Аферисти

Рік:
Ор. назва:
The Sting
Країна:
США
Режисер:
Джордж Рой Хилл
Тривалість:
02:09:15
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Передмістя Чикаго. Фільм знайомить з двома хлопцями – вуличними шахраями. Джонні молодий і повний сил, а Лютер – шахрай похилого віку. Чоловіки обікрали кур'єра, який працює на боса мафії. Його звуть Дойл Лоннеган. Він негайно організував погоню за шахраями. Джонні ховається, а Лютер не встигає сховатися від переслідувачів. Хукер вирішує звернутися до знайомого Лютера, ім'я якого Генрі. Разом вони думають, яким чином можна відплатити Лоннегану за смерть друга. Чоловіки вигадують геніальну аферу. По-перше, вони дізналися про слабкості Дойла, про те, що він любить грати в різні азартні ігри. Генрі видає себе за господаря букмекерської контори і потрапляє в один потяг з чоловіком, який вбив Лютера. Далі він виграє у впливового Лоннегана величезну суму грошей, що сильно його турбує. Лоннеган бажає відплатити Генрі, але той посилає до нього Хукера, склавши до цього історію. Хукер повідомляє, що сам готовий помститися Генрі і видати спосіб, за допомогою якого можливо довести до банкрутства його контору. Усе заходить занадто далеко, хлопці рішуче продовжують ідеальну аферу. ©Kino4ua Аферисти 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?