Kino4ua.com
R

Мисливець і Снігова королева

Рік:
Ор. назва:
The Huntsman: Winter's War
Країна:
США
Режисер:
Седрік Ніколя-Троян
Тривалість:
01:54:20
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Американський фантастичний фільм, продовження прекрасної історії любові. Ровен, зла королева і могутня відьма, володіє найбільшою зброєю в усіх світах. Чарівне дзеркало, яке вона приховує в глибокому підземеллі свого неприступного замку, може здійснити її будь-яке бажання. Ровен зраджує свою сестру Фрею, добру чарівницю, берегиню любові, краси і смерті, позбавляючи її можливості здійснити найважливішу мрію свого життя. Ровен робить так, щоб Фрея ніколи не змогла народити дитину від свого коханого. Але лиходійка і не підозрює, що під час магічного обряду зробила помилку, і тепер Фрея володіє невідомою раніше силою, яка в багато разів перевершує сили самої королеви. Фрея готує воїнів, щоб помститися сестрі. Серед цих воїнів зустрічаються Ерік і Сара, між якими спалахує пристрасть, здатна зруйнувати усі чари. Перед закоханою парою стоїть непростий вибір – або назавжди відмовитися від своєї любові, або об'єднається і дати відсіч Фреї, яка заздрить їхнім почуттям. ©Kino4ua Мисливець і Снігова королева 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. всебудеУкраїна
    всебудеУкраїна
    20 липня 2020 23:25
    + 0 -
    Гарна казка. Переклад чудовий. Особливо гноміхи чудові))