Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

В обіймах брехні

Рік:
Ор. назва:
Greta
Країна:
Ірландія, США
Режисер:
Ніл Джордан
Тривалість:
01:38:20
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Між різними людьми складаються відносини по-різному. Хтось вважає за краще вести себе з усіма мило і дружелюбно, але деякі не бачать в цьому взагалі ніякого сенсу. Але один факт заперечувати дуже складно. Всі люди вміють брехати. Просто хтось робить це ідеально, а деякі зовсім не вміють. Для багатьох особистостей брехати так само легко як дихати. У центрі історії опиняються дві жінки, які знайомляться і між ними зав'язуються дружні відносини. Молода дівчина, яка переїхала в новий район, здається самотньою людиною. Про життя цієї особи мало що відомо, але скоро стає зрозуміло, що вона хоче налагодити контакти з місцевими жителями. Скоро вона знайомиться з дуже дивною вдовою. Незважаючи на різницю у віці і досвіду, ці двоє стають подружками. Але до чого призведе така дружба? Можливо жінки будуть підтримувати одна одну. Але може бути, одну з них чекає розчарування… ©Kino4ua В обіймах брехні 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?