Kino4ua.com
R

Ван Гог. На порозі вічності

Рік:
Ор. назва:
At Eternity's Gate
Країна:
Швейцарія, Ірландія, Великобританія, Франція, США
Режисер:
Джуліан Шнабель
Тривалість:
01:51:25
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - HDrezka
Існують такі люди, які ставляться до своєї улюбленої справи з усією повнотою душі. Головний герой картини є прославленим художником і визнаним генієм. Про життя Вінсента Ван Гога ходить дуже багато пліток і оповідань. Хоча за життя його картини не продавалися, він любив мистецтво всією душею. Як і будь-яка людина, що пов'язана з живописом, Ван Гог мріяв змінити світ на краще, адже в ньому існувало так багато несправедливості, так багато горя і зла. Його прекрасні твори мистецтва привнесли незвідані досі мотиви і дуже цікаві сюжети. Художник проживав у столиці Франції на знаменитому бульварі Монмартр. Одним з найближчих приятелів Ван Гога був інший прославлений художник Поль Гоген. Ван Гог обожнював пити абсент, а якщо він закохувався, то віддавався без залишку цьому великому почуттю. Як і більшість геніїв, його визнали тільки після смерті. На даний момент його картини входять у золоті колекції найкращих музеїв світу. ©Kino4ua Ван Гог. На порозі вічності 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?