Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Чіп і Дейл
Країна:
США
Режисер:
Тед Стоунс, Елан Заслав
Тривалість:
00:23:57
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультсеріал про безстрашну команду рятувальників. Якщо у вас сталося нещастя, відважні бурундучкі зі своїми друзями прийдуть на підмогу.
Рятувальникам не страшні недруги, найсерйозніші з яких:
- котячий мафіозі Товстопузий, який не встане ні перед чим, заради великих грошей і абсолютної влади;
- божевільний професор Німнул. Його наукова пристрасть в змозі знищити місто.
Давайте познайомимося з нашими рятувальниками. Лідер команди бурундук Чіп, вдумливий і відповідальний. Контраст йому, бурундук Дейл, трошки легковажний і завжди веселий. Найбільша миша-рятувальник Рокфор. Найбільше з авантюр він любить тільки сир. Гайка, симпатична мишка-механік, завжди щось майструє. Вжик, маленька зелена муха і великий друг Рокфора.
Перегляд мультсеріалу скрасить сірі будні і викличе багато позитивних емоцій як у дітлахів, так і у дорослих. Бажаємо усім приємного перегляду! ©Kino4ua Чіп і Дейл: Бурундучки-рятівнички (1, 2, 3 сезон) 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?