Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Приголомшені та збентежені

Рік:
Ор. назва:
Dazed and Confused
Країна:
США
Режисер:
Річард Лінклейтер
Тривалість:
01:42:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Фільм відображає дух свободи від соціальних рамок в 70-х роках. «Секс, наркотики і рок-н-рол» - девіз сучасної молоді, яка хоче вирватися від нав'язливості суспільства і необхідності бути розсудливим і скромним. Влаштувати бунт, якусь революцію, для підлітків вважалося обов'язковою справою, адже школа закінчилася - вони самодостатні особистості, і ніхто для них не указ. Для колишніх школярів еталоном дорослому життю здавалося розбещеність: що хочеш, те й витворяй, а то потім буде пізно.
Кінострічка точно описує культурні цінності підлітків тих часів: музика, сленг і автомобілі. Тут немає цензури, і це повністю передасть картину розкутості, вседозволеності і безкарності. Сюжет заснований не на одному єдиному героєві і його подружці, як прийнято вважати, а на цілу групу молодих хлопців і дівчат - кожен з них головний персонаж.
Ролі грали молоді актори, які стали згодом досить знаменитими професіоналами. Ретро-стрічка познайомить глядача з характером тусовок, зацикленості на своєму задоволенні і бажанні взяти від життя все. Виконані треки відомих рок-груп, є стовпом того часу, характерним для знятого розташування. ©Kino4ua Приголомшені та збентежені 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Дукаліс
    Дукаліс
    17 грудня 2022 15:43
    + +2 -
    Дякую за фільм!