Kino4ua.com
NC-17

Пригоди Форда Ферлейна

Рік:
Ор. назва:
The Adventures of Ford Fairlane
Країна:
США
Режисер:
Ренні Харлін
Тривалість:
01:41:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Украинский
До "детектива рок-н-рола", як його всі називають - Форд Ферлейн, приватного детектива, звертається місцевий ді-джей з радіостанції, з проханням розшукати його сестричку Зу-Зу Товкач. Але не встигає наш бравий ковбой вступити в справу, як його клієнта нахабно вбивають ... Не минуло й півроку, як з тим же проханням, тобто відшукати сестічку Зу-Зу Пестік, до нього звертається якась гарна дама з солідною винагородою. Зціпивши зуби, Форд Ферлейн дає собі завдання в щоб те не стало розплутати цю детективну історію ... ©Kino4ua Пригоди Форда Ферлейна 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?