Kino4ua.com
PG

Трон ельфів

Рік:
Ор. назва:
Throne of Elves
Країна:
Китай, США
Категорія:
Режисер:
І Ге
Тривалість:
01:38:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Дія фентезійного анімаційного фільму «Трон ельфів» починає розвиватися через два роки після подій, описаних в першій частині. У центрі історії знову виявляється молодий Ламберт. Він отримує раптове послання з мальовничою Країни Ельфів. У повідомленні говориться про те, що незабаром відбудеться весілля самої принцеси. Королівське сімейство бажає, щоб він взяв участь в церемонії і був серед запрошених гостей. Зрадівши тому, що у нього з'явилася можливість в черговий раз побачитися з Лійей, головний герой збирається в дорогу.

Ламберт знаходить свій повітряний корабель і відправляється в подорож. Разом з ним його вірні тварини, які ні на секунду не відходять від нього. А в цей час в Країні ельфів не все спокійно через те, що правителька Олена, якій підпорядковуються темні ельфи, збирається порушити церемонію і застати зненацька королівську сім'ю. Вона планує захопити древній артефакт, за допомогою якого вона зможе контролювати життєву силу будь-якої живої істоти. Їй вдається реалізувати задумане. І тепер лише Ламберт здатний знову повернути мир і спокій на ці землі. ©Kino4ua Трон ельфів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?