Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Індіанська королева та конкістадор (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
La Reina de Indias y el Conquistador
Країна:
Колумбія
Категорія:
Режисер:
Каміло Вілламісар, Хуан Карлос Васкес
Тривалість:
00:50:51
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Іспанець Педро де Ередія спокушає заміжню дівчину, не замислюючись про можливі наслідки. Але коли чоловік його коханки трагічно гине, то йому доводиться бігти з рідних країв, щоб врятувати своє життя. З цієї події починається нова глава життя персонажа серіалу «Індіанська королева і конкістадор».

Опинившись на маловивчених землях, Педро зустрічає прекрасну дівчину на ім'я Каталіна. Знову він піддається пристрасті і забуває про те, що його дії можуть зашкодити любові.

Педро вмовляє Каталіну заснувати місто, відмовившись від усього, до чого вона вже звикла. Заради любові вона дає йому свою згоду. Незабаром вони закладають фундамент поселення. Для кожного з них починається важке, але насичене життя.

У перших серіях серіалу «Індіанська королева і конкістадор» Педро робить помилку, перетворюється для Каталіни в кошмар наяву. У розпачі вона вирішує втекти від свого коханого. Дівчина зломлена, убита горем і більше не може довіряти людям. Але вона не збирається завершувати відносини з Педро. Каталіна планує повернутися в ці краї через майже 20 років, щоб помститися своєму колишньому коханому, знищивши труди всього його життя. ©Kino4ua Індіанська королева та конкістадор (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
1 сезон
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Vitaliia
    31 травня 2021 16:26
    + +1 -
    Дуже нудний, затягнутий, наївний. Мене вистачило на 10 серій, останні дві подивилась за 10 хв, перемотувала і нічого не втратила. 
  2. фсёбудедобре
    фсёбудедобре
    2 серпня 2020 16:35
    + 0 -
    дівчина у заміжжі? хіба що її чоловік імпотент або кастрований