Kino4ua.com
HD 720p
R

Неортодоксальна (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Unorthodox
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Марія Шрадер
Тривалість:
00:52:14
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - BaibaKo, TVShows
Сюжет серіалу «Неортодоксальна» слідує за молодою дівчиною на ім'я Есті. Вона живе в строгому консервативному співтоваристві, де всі місцеві жителі зобов'язані беззаперечно дотримуватися давніх традицій і звичаїв, а їх порушення строго карається.

У цьому місці заборонені смартфони, не дозволяється використання телебачення і соціальних мереж. Шлюби в співтоваристві полягають виключно за домовленістю, а не по любові. Інтернет тут вважається чимось негативним і руйнівним. Основна мета жінки, як вважають члени громади, полягає в тому, щоб продовжити рід.

Місцеві жителі намагаються піклуватися один про одного, але далеко не всі хочуть тут залишатися. Серед таких виявляється і головна героїня серіалу «Неортодоксальна». Вона мріє покинути це місце, але розуміє, що за його межами може бути ще небезпечніше. Незважаючи на це, дівчина тікає при першій можливості що підвернулася.

Коли Есті починає нове життя, то спочатку все йде добре. Поступово їй вдається викинути з пам'яті своє минуле. Але все змінюється в той момент, коли Есті дізнається про те, що жителі консервативної спільноти полюють за нею, бажаючи повернути її назад за будь-яку ціну. ©Kino4ua Неортодоксальна (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?