Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Євангеліон 2.22: Ти (Не) Пройдеш

Рік:
Ор. назва:
Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Анно Хідеакі
Тривалість:
01:48:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, двоголосий
П'ятнадцять років минуло після того, як загадкова глобальна катастрофа зробила життя населення планети нестерпним. Однак ті, хто залишилися живими, ще не все випробували в цьому житті ... Земля атакується "Ангелами", загадковими гігантськими істотами, що з'явилися з невідомих сторін всесвіту. Єдиною зброєю на планеті, яка здатна їм протистояти є роботи з серії під назвою "Євангеліон", які були створені за допомогою біотехнологій. Однак боротися за допомогою величезних машин мають можливість тільки ті солдати, які навчені повній синхронізації своїх рухів з машиною, що дозволяє управляти машиною як своїм тілом. ©Kino4ua Євангеліон 2.22: Ти (Не) Пройдеш 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?