Kino4ua.com
PG-13

Міс Конгеніальність 2: Озброєна і легендарна

Рік:
Ор. назва:
Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous
Країна:
США
Режисер:
Джон Пасквін
Тривалість:
01:55:20
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Грейсі Харт ніколи не надавала значення зовнішності, і вже тим більше їй було невтямки, навіщо потрібні всі ці горезвісні конкурси краси. Тому дівчина вважає за краще серйозну роботу в якості агента ФБР. Однак доля-лиходійка підносить героїні сюрпризи: їй довелося поборотися за звання «Міс Америка», щоб успішно виконати операцію. Агенту під прикриттям вдалося дійти до фіналу, тим самим здобувши шалений успіх у американців. І поки Грейсі робить успіхи в сфері шоу-бізнесу, робота поступово відходить на другий план. І здавалося б, з секретними завданнями покінчено, попереду спокійне розмірене життя і ніяких маскувань під спекотну красуню. Але раптово наступають зміни. Грейсі дізнається, що одна з її кращих подруг, Шеріл, була таємничим чином викрадена в Лас-Вегасі. І оскільки головна героїня дорожить своєю дружбою, вона тут же стрімголов кидається на допомогу Шеріл, і її навички агента під прикриттям виявляються дуже до речі. Справа ускладнює керівництво ФБР, яке сильно сумнівається в компетентності свого агента, адже з її останнього завдання пройшло багато часу. Головній героїні фільму «Міс Конгеніальність 2: Озброєна і легендарна» доведеться зіткнутися з серйозними труднощами і небезпеками. Чи зуміє дівчина пригадати минулі прийоми, щоб допомогти близькій людині? ©Kino4ua Міс Конгеніальність 2: Озброєна і легендарна 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?