Kino4ua.com
PG-13

Любий Френкі

Рік:
Ор. назва:
Dear Frankie
Країна:
Великобританія
Режисер:
Шона Ауербах
Тривалість:
01:44:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ліззі разом з матір'ю Нелл і своїм дев'ятирічним глухим сином Френкі постійно переїжджають з місця на місце, щоб залишатися в зоні недосяжності для вельми агресивного колишнього чоловіка Дейва. Шотландський містечко Грінок стає їх черговим притулком. Ліззі протягом багатьох років приховує від сина всю правду, розповідаючи йому, що батько - моряк, який служить на кораблі "Аккра". На доказ своїх оповідань, вона постійно пише листи для Френкі від імені батька, якого він ніколи не бачив. Але одного разу відбувається непередбачена обставина - в порт міста прибуває корабель "Аккра". Тому Ліззі стає вимушеною найняти одного незнайомця, щоб він зіграв роль батька для її сина Френкі. ©Kino4ua Любий Френкі 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?