Kino4ua.com
NC-17

Поллок

Рік:
Ор. назва:
Pollock
Країна:
США
Режисер:
Ед Гаріс
Тривалість:
02:03:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Украинский
Осінь 1941 року, США. Незадовго до відкриття виставки молодих художників, Джексон Поллок знаходить спільну мову з Лі Краснер і вирішує перебратися до неї, виїхавши від брата. Відчуваючи себе справжнім творцем, Джексон болісно ставиться до того, що його роботи мало кому зрозумілі. Однак після того як Говард Патцель порекомендував його Пеггі Гуггенхайм, Поллок отримав замовлення на величезне панно, а потім продемонстрував свої роботи на виставці і удостоївся стипендії. Тяга до алкоголю і спалахи агресії, які були характерні для Джексона протягом усього життя, заважали йому сконцентруватися на роботі. Відносини з Лі теж складалися не зовсім гармонійно - дівчина у формі ультиматуму наполягла на весіллі. Після церемонії молоді люди переїхали в Спрінгс, купивши там невеликий будиночок. Джексон добу безперервно проводить в майстерні і одного разу розуміє, що знайшов раніше невідомий спосіб нанесення фарби на полотно. Раптове відкриття робить героя драми «Поллок» успішним і популярним: всі його роботи повністю розкуповуються, а колекціонери готові стояти в черзі, щоб отримати його картини. Згодом популярність Поллока росте, навколо нього збирається безліч друзів і шанувальників, що знову провокує проблеми з алкоголем. Все це призводить до розладу в сім'ї, після якого Лі приймає рішення на деякий час виїхати в Європу ... ©Kino4ua Поллок 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?