Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Комашки: Пригода в Долині Мурах

Рік:
Ор. назва:
Minuscule: Valley of the Lost Ants
Країна:
Франція, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Томас Забо, Гелен Жиро
Тривалість:
01:28:27
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | К1
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм для сімейного перегляду, який оповідає про реалії життя комах, їх взаємозв'язки і способи життя. Головні герої - дитинча сонечка і загін чорних мурах. При різних обставинах, практично одночасно, вони знаходять коробочку з цукром, залишену сімейною парою після пікніка. Божа корівка перебувала всередині коробки, коли мураха - ватажок дав команду своїй групі перенести коробку з ласощами в мурашник. Ця новина миттєво стала відома всьому лісі, а також ворогам чорних мурашок - червоним побратимам, які відрізняються войовничим настроєм. Червоні прийняли рішення атакувати противника, щоб заволодіти знахідкою чорних. Кілька днів між мурахами йдуть бої за цукор. Противники застосовують різне знаряддя зі своїх знахідок. На допомогу армії чорних мурах прийшла Божа корівка, яка запропонувала план і доставила їм потужну зброю для перемоги.
За сюжетної лінії мультфільму можна провести паралель існування комах з життям людей, їх вчинками і світоглядом. Справедливість восторжествувало, і добро перемогло зло! ©Kino4ua Комашки: Пригода в Долині Мурах 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?