Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Тренк, маленький лицар

Рік:
Ор. назва:
Trenk, the Little Knight
Країна:
Німеччина, Австрія
Категорія:
Режисер:
Ентоні Пауер
Тривалість:
01:16:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосе закадрове | Cine+
Цей дивовижний, барвистий мультфільм оповідає про десятирічного хлопчика на ім'я Тренк, який мріє стати справжнім лицарем. Він спить і бачить, як ламає світове зло і бореться з несправедливістю не на життя, а на смерть. Однак ці плани занадто гарні, щоб бути правдою, тому що хлопчик, як і вся його селянська сім'я разом з селом, звідки він родом, належить злому і безжалісному Серу Вертольду. Негідник пригнічує простих людей, і хлопчик дає собі обіцянку звільнити себе і всю свою сім'ю від цього тирана. Тренк збігає з села в компанії свого кращого друга-порося, твердо вирішивши, що він одного разу все ж стане лицарем. Хлопчик зустрічає дивного хлопця, який мріє стати циркачем, проте батько відправив його оволодіти лицарським мистецтвом. Тоді хлопці міняються ролями, і Тренк, нарешті, починає довго і наполегливо тренуватися. І хоча меч важить більше, ніж він сам, наш герой і не думає припиняти заняття. І ось настають довгоочікувані лицарські будні: турніри, сутички зі страшними драконами, порятунок прекрасних дам і битви з негідниками. Однак головною метою для юного лицаря залишаються перемога над Вертольдом і звільнення близьких ... ©Kino4ua Тренк, маленький лицар 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?