Kino4ua.com
PG

Монстри проти чужих

Рік:
Ор. назва:
Monsters vs. Aliens
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Роб Леттерман, Конрад Вернон
Тривалість:
01:34:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
На базі Сюзан отримала прізвисько гігантка, а компанію їй склали інші монстри - геніальний доктор Тарган, самовпевнений і брутальний чоловік-риба по кличці Відсутня Ланка, желеподібна одноока істота Б.О.Б. і величезний стометровий Комахозавр. Всі ці монстри, за винятком відсутньої ланки, були результатами невдалих експериментів і нещасних випадків. Вони живуть на цій базі в ув'язненні, немов у в'язниці. Але вони навіть уявити собі не могли, що цей висновок триватиме недовго. А все через те, що Землі загрожує небезпека - на неї нападає інопланетний робот. Не маючи іншого виходу, президент приймає пропозицію генерала Воякера випустити монстрів на свободу. Ця різношерста команда повинна згуртуватися, щоб врятувати Землю від неминучого знищення ... ©Kino4ua Монстри проти чужих 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?